Skip to content

Traagschuim hoofdkussen Largo

Op het AM kussen Largo  wordt door het gewicht van het hoofd en het verwarmen van het materiaal een gevoel van versmelting met het kussen ervaren. Dit is een heel bijzondere ervaring. Het materiaal biedt door de drukverminderende eigenschappen een prima ondersteuning en een zeer hoog slaapcomfort aan de gebruiker. Het AM Largo kussen reageert op temperatuur en druk en is uitgevoerd met een unieke nekondersteuning. Aan het kussen zijn twee verschillende neksteunhoogtes aangebracht. De leverbare uitvoeringen zijn 9/11 cm of 11/13 cm. Hierdoor voorziet het kussen in de verschillende slaapbehoeften. De dieptemaat van het kussen is 40 cm en hierdoor ideaal, omdat de bedlengte als het ware wordt vergroot. De kussenvorm is geprofileerd en vertoont een lichte glooiing om de nekholte op een perfecte wijze op te vullen en de halswervels optimaal steun te geven. Door deze vorm blijft het hoofd in een natuurlijke rechte positie en kan de persoon echt aan uitrusten toekomen en weer fit ontwaken. Het AM Largo kussen is een kussen voor de slaper die van een echt soepel drukverminderend kussen houdt.

De luxe dubbeldoekstijk is afritsbaar en wasbaar op 60° graden Celcius. Aan de tijk is een CoolPlus® high-tech vezel toegevoegd. Deze werd speciaal ontwikkeld en begeleidt optimaal het lichaamsvocht. Hierdoor is het verdampingsproces zeer hoog en voelt het kussen droog en comfortabel aan.

Bijpassende Moltons en Slopen

Voor het Largo hoofdkussen zijn bijpassende molton- en katoen-satijn slopen verkrijgbaar. Beide passen uitstekend om deze kussens. Een goed passend sloop verhoogd het slaapcomfort. De slopen zijn voorzien van een ritssluiting aan de zijkant.

Het Largo hoofdkussen wordt uitsluitend geleverd via de slaapspeciaalzaken.

(klik hier voor WINKELS)

Links