Skip to content

Talalay latex hoofdkussen Presto

Het AM hoofdkussen Presto is uitgevoerd met een unieke nekondersteuning. Het AM Presto hoofdkussen is bedoeld voor mensen die geen voorkeur hebben voor een speciale vorm in het kussen maar wel een actieve steun in de nek willen ervaren. Aan een zijde van het hoofdkussen zijn twee neksteunlengtes aangebracht waardoor het AM Presto hoofdkussen geschikt is voor mensen met verschillende neklengtes. Aan de andere zijde is het hoofdkussen voorzien van een subtiele steviger neksteun zodat in de zijligging de nekholte wordt opgevuld, een goede steun wordt geboden en het hoofd in de natuurlijke recht lijn blijft door de iets zachter aangeschuimde latex in het middenvlak van het hoofdkussen. De dieptemaat van het kussen is 40 cm en ideaal om de bedlengte als het ware te vergroten. Het hoofdkussen wordt geleverd in twee hoogtes van 10 cm of 12 cm.

De luxe dubbeldoekstijk is afritsbaar en wasbaar op 60° graden Celcius. Aan de tijk is een CoolPlus® high-tech vezel toegevoegd. Deze werd speciaal ontwikkeld en begeleidt optimaal het lichaamsvocht. Hierdoor is het verdampingsproces zeer hoog en voelt het kussen droog en comfortabel aan.

Bijpassende Moltons en Slopen

Voor het Sonate hoofdkussen zijn bijpassende molton- en katoen-satijn slopen verkrijgbaar. Beide passen uitstekend om deze kussens. Een goed passend sloop verhoogd het slaapcomfort. De slopen zijn voorzien van een ritssluiting aan de zijkant.

Het AM Presto hoofdkussen wordt uitsluitend geleverd via de slaapspeciaalzaken.

(klik hier voor WINKELS)

Links