Skip to content

Talalay latex hoofdkussen Allegro

Het AM hoofdkussen Allegro is uitgevoerd met een unieke nek-ondersteuning. Aan het AM Allegro hoofdkussen zijn twee verschillende neksteunhoogtes aangebracht. De leverbare uitvoeringen zijn 9/11 cm en 11/13 cm. Hierdoor voorziet het hoofdkussen in de verschillende slaapbehoeften van mensen. De dieptemaat van het AM hoofdkussen is 40 cm en hierdoor ideaal, omdat de bedlengte als het ware wordt vergroot. De hoofdkussenvorm is geprofileerd en vertoont een lichte glooiing om de nekholte op een perfecte wijze op te vullen en de halswervels optimaal steun te geven. Door deze vorm blijft het hoofd in een natuurlijke rechte positie en kan de persoon echt aan uitrusten toekomen en weer fit ontwaken.

De luxe dubbeldoekstijk is afritsbaar en wasbaar op 60° graden Celcius. Aan de tijk is een CoolPlus® high-tech vezel toegevoegd. Deze werd speciaal ontwikkeld en begeleidt optimaal het lichaamsvocht. Hierdoor is het verdampingsproces zeer hoog en voelt het kussen droog en comfortabel aan.

Bijpassende Moltons en Slopen

Voor het Sonate hoofdkussen zijn bijpassende molton- en katoen-satijn slopen verkrijgbaar. Beide passen uitstekend om deze kussens. Een goed passend sloop verhoogd het slaapcomfort. De slopen zijn voorzien van een ritssluiting aan de zijkant.

Het AM Allegro hoofdkussen wordt uitsluitend geleverd via de slaapspeciaalzaken.

(klik hier voor WINKELS)

Links