Skip to content

Natuurlatex hoofdkussen Sonate

Het AM hoofdkussen Sonate biedt een natuurlijke elasticiteit. Het AM Sonate hoofdkussen  is vervaardigd van 50% natuurlatex en is in een standaard vorm uitgevoerd, zodat het hoofdkussen aan alle kanten te gebruiken is.  Door de veerkracht wordt een aangenaam en geborgen gevoel gecreëerd en een soepele ondersteuning gegeven. De dieptemaat van het hoofdkussen is 40cm en hierdoor ideaal, omdat de bedlengte als het ware wordt vergroot.

Het AM Sonate hoofdkussen is in de dunne uitvoering bij uitstek geschikt voor de buikslaper. Overigens is dit hoofdkussen ook prima als kinderkussen te gebruiken. In de hoge uitvoering is het een soepel, comfortabel kussen geschikt voor de volwassen persoon.

De luxe dubbeldoekstijk is afritsbaar en wasbaar op 60° graden Celcius. Aan de tijk is een CoolPlus® high-tech vezel toegevoegd. Deze werd speciaal ontwikkeld en begeleidt optimaal het lichaamsvocht. Hierdoor is het verdampingsproces zeer hoog en voelt het kussen droog en comfortabel aan.

Bijpassende Moltons en Slopen

Voor het Sonate hoofdkussen zijn bijpassende molton- en katoen-satijn slopen verkrijgbaar. Beide passen uitstekend om deze kussens. Een goed passend sloop verhoogd het slaapcomfort. De slopen zijn voorzien van een ritssluiting aan de zijkant.

Het AM hoofdkussen Sonate wordt geleverd via de slaapspeciaalzaken.

(klik hier voor WINKELS)

Links