Skip to content

Talalay latex hoofdkussen Marcato

Het AM Marcato kussen is uitgevoerd met een schouderuitsparing aan de voorzijde. Doordat het kussen aan de achterzijde iets dunner is gemaakt, liggen de nekwervels in een ontspannen positie. De leverbare dikte uitvoeringen zijn 9/11 cm en 11/13 cm. De dieptemaat van het kussen van 40 cm is ideaal om de bedlengte als het ware te vergroten.

 

De luxe dubbeldoekstijk is afritsbaar en wasbaar op 60 graden Celcius. Aan de tijk is een CoolPlus high-tech vezel toegevoegd. Deze werd speciaal ontwikkeld en begeleidt optimaal het lichaamsvocht. Hierdoor is het verdampingsproces zeer hoog en voelt het kussen droog en comfortabel aan.

Bijpassende Moltons en Slopen

Voor het Sonate hoofdkussen zijn bijpassende molton- en katoen-satijn slopen verkrijgbaar. Beide passen uitstekend om deze kussens. Een goed passend sloop verhoogd het slaapcomfort. De slopen zijn voorzien van een ritssluiting aan de zijkant.

Voor het Marcato hoofdkussen zijn bijpassende molton- en katoen-satijn slopen verkrijgbaar. Beide passen uitstekend om deze kussens. Een goed passend sloop verhoogd het slaapcomfort. De slopen zijn voorzien van een ritssluiting aan de zijkant.

Het marcato hoofdkussen wordt uitsluitend geleverd via de slaapspeciaalzaken.

(klik hier voor WINKELS)

 

Links